Praca w EKWOS

Praktyki Studenckie

W związku z dynamicznym rozwojem działalności biznesowej dla klientów zewnętrznych i wewnętrznych poszukujemy ambitnych studentów w ramach stanowiska Stażysta w Dziale Gastronomi i Hotelarstwa. Mile widziani będą również studenci Agroturystyki.

Program skierowany jest do absolwentów i studentów szkół o profilu hotelarskim – gastronomicznym oraz agroturystycznym  pragnącym zdobyć doświadczenie w branży. Czas trwania programu pokrywa się z okresem trwania sezonu wakacyjnego. Podczas praktyk  studenci będą mogli w pełni uczestniczyć w procesie obsługi gości hotelowych jak i również poznać dział agroturystyczny.

Czego potrzebujemy od Was:

- gotowości podjęcia praktyk w okresie przewidzianym w umowie;
- komunikatywnej znajomości języka angielskiego;
- karty praktyk;
- chęci podjęcia wszelkich prac fizycznych przewidzianych na farmie;
- przesłanie swojej aplikacji i listu motywacyjnego na adres:
administracja@ekwos.com.pl

Oferujemy:

- pracę w dynamicznym zespole;
- elastyczny czas pracy;
- możliwość zdobycia doświadczenia w pracy z ludźmi;
- merytoryczne przygotowanie do wykonywanych obowiązków;
- możliwość współtworzenia atmosfery miejsca i otwartość na nowe pomysły;
- gorący posiłek.


 

Kierownik sali / Kelner:

Opis stanowiska:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za zarządzanie restauracją hotelową. Do jej obowiązków będzie należała koordynacja i zarządzanie podległymi pracownikami oraz obsługą Gości w restauracji, zarówno indywidualnych, jak i Gości bankietów oraz konferencji. Prowadzenie stałych i skutecznych szkoleń pracowników w zakresie związanym z obsługa Gości. Dbanie o ustawiczne zwiększanie jakości obsługi klientów restauracji, utrzymywanie relacji z Gośćmi, dbanie o czystość i pozytywny wizerunek restauracji i Hotelu.

Kluczowe obowiązki:

Odpowiedzialność za zarządzanie restauracją hotelową, w tym nadzór nad realizacją imprez konferencyjnych i bankietów, zapewnienie najwyższej jakości usług gastronomicznych,
Przyjmowanie, realizacja i rozliczanie zamówień,
Realizacja założeń budżetowych,
Maksymalizacja przychodów i minimalizacja kosztów w wyznaczonym zakresie,
Proponowanie i wdrażanie nowych, innowacyjnych, zgodnych ze światowymi trendami, rozwiązań w obszarze gastronomii,
Organizacja pracy w podległych działach, zarządzanie oraz szkolenie personelu,
Zapewnienie wzorowej współpracy z pozostałymi działami hotelowymi.

Nasze oczekiwania:

wykształcenie min. średnie, kierunkowe,
min. 2-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
samodzielność w podejmowaniu decyzji,
wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
nienaganna prezencja oraz wysoka kultura osobista,
odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywaną pracę,
umiejętność pracy w zespole i gotowość do niesienia pomocy innym,
znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna,

Oferujemy:
pracę w dynamicznym zespole,
elastyczny czas pracy,
możliwość zdobycia doświadczenia w pracy z ludźmi,
możliwość współtworzenia atmosfery miejsca i otwartość na nowe pomysły,
zatrudnienie na umowę o pracę,

 


 

Kucharz / Kucharka:

Opis stanowiska:

Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za: realizację bieżących zadań kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrolę i weryfikowanie wydawanych potraw, zapewnienie gościom najwyższej jakości usług,  zarządzanie pracą zespołu, szkolenie i przekazywanie swojej wiedzy i umiejętności pozostałej załodze. Dodatkowo odpowiadać będzie za utrzymanie czystości stanowiska pracy swojego oraz całego zespołu.

Wymagania wobec kandydatów:

- wykształcenie min. średnie, kierunkowe,
- min. 2-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym oraz na stanowisku kucharza,
- samodzielność w podejmowaniu decyzji,
- wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
- nienaganna prezencja oraz wysoka kultura osobista,
- odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywaną pracę,
- umiejętność pracy w zespole i gotowość do niesienia pomocy innym,
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
- aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna,

Oferujemy:

- pracę w dynamicznym zespole,
- elastyczny czas pracy,
- możliwość zdobycia doświadczenia w pracy z ludźmi,
- merytoryczne przygotowanie do wykonywanych obowiązków,
- możliwość współtworzenia atmosfery miejsca i otwartość na nowe pomysły,
- zatrudnienie na umowę o pracę.

Aplikacje prosimy przesyłać na adres: administracja@ekwos.com.pl

 


Recepcjonistka/Recepcjonista:

Opis stanowiska:

Osoba zatrudniona na stanowisku Recepcjonisty będzie odpowiedzialna za zagwarantowanie prawidłowego przebiegu pobytu klienta w obiekcie, kompleksowe informowanie o warunkach pobytu w obiekcie, niezbędnych formalnościach, usługach dodatkowych, obsługa kasy.

Wymagania wobec kandydatów:

- wykształcenie min. średnie,
- komunikatywna znajomość j. angielskiego,
- wysoki poziom kultury osobistej,
- komunikatywność – umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji,
- opanowanie i determinacja w dążeniu do celu,
- odporność na stres, dyspozycyjność.

Oferujemy:

- pracę w przyjaznej atmosferze,
- ciepły posiłek w ciągu dnia,
- zdobywanie nowych doświadczeń.

 


Kelner/Kelnerka:

Opis stanowiska:

- kompleksowa obsługa gości restauracji
- przyjmowanie i realizacja zamówień,
- rozliczanie zamówień,
- wyszukiwanie i rozpoznawanie potrzeb gości w celu ich jak najlepszego zaspokojenia,
- utrzymanie czystości stanowiska pracy.

Wymagania:

- samodzielność,
- podzielność uwagi,
- odpowiedzialność,
- nienaganna prezencja oraz wysoka kultura osobista,
- zaangażowanie w pracę,
- umiejętność pracy w zespole i gotowość do niesienia pomocy innym,
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.

Oferujemy:

- pracę w dynamicznym zespole,
- elastyczny czas pracy,
- możliwość zdobycia doświadczenia w pracy z ludźmi,
- merytoryczne przygotowanie do wykonywanych obowiązków,
- możliwość współtworzenia atmosfery miejsca i otwartość na nowe pomysły,
- zatrudnienie na umowę o pracę (studenci na umowę-zlecenie).

 


Ogrodnik:

Opis stanowiska:

- utrzymywanie estetycznego wyglądu terenów zielonych na terenie firmy: koszenie trawników, dbanie o rabaty kwiatowe, podcinanie krzewów i drzewek, odśnieżanie w okresie zimowym.
- utrzymywanie porządku i czystości wokół budynku,
- wykonywanie drobnych prac technicznych i remontowych,

Wymagania:

- wiedza i doświadczenie z zakresu pielęgnacji i utrzymania terenów zielonych.
- umiejętność posługiwania się sprzętem ogrodniczym,
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
- obowiązkowość, sumienność, dyspozycyjność,
- brak nałogów.

Oferujemy:

- pracę w firmie  istniejącej na rynku od 12 lat,
- ciepły posiłek w ciągu dnia,
- możliwość rozwoju zawodowego.

 


Pokojowa/Pokojowy:

Opis stanowiska:

Pokojowa/y będzie odpowiedzialna/y za zapewnienie higieny, czystości i porządku w pokojach hotelowych i pomieszczeniach ogólnodostępnych.

Wymagania wobec kandydatów:

- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
- bardzo dobra organizacja pracy własnej,
- wysoka kultura osobista,
- dyspozycyjność,
- aktualna książeczka sanitarna,

Oferujemy:

możliwość zdobycia doświadczenia,
- możliwość współtworzenia atmosfery miejsca i otwartość na nowe pomysły,
- ciepły posiłek w ciągu dnia,
- zatrudnienie na umowę o pracę.

 


Pracownik gospodarczy:

Opis stanowiska:

 – wykonywanie prac porządkowych w budynkach i przylegającym terenie firmy (koszenie trawy, odśnieżanie itp.),
- odpowiedzialność o dobry stan techniczny wyposażenia budynków wykonywanie drobnych napraw ślusarskich, hydraulicznych, mechanicznych itp. wykonywanie prac konserwacyjnych.

Wymagania:

- analiza sytuacji i rozwiązywanie problemów,
- organizacja pracy własnej,
- sumienność i dokładność,
- umiejętności manualne,
- kultura osobista,
- mile widziane osoby obsługujące kosiarki, kosy,
- mile widziane doświadczenie np. w pracach ogrodniczych, cięciu drzew, żywopłotów,
- mile wymagane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.

Oferujemy:

- możliwość zdobycia doświadczenia,
- możliwość współtworzenia atmosfery miejsca i otwartość na nowe pomysły,
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- ciepłe danie w ciągu dnia w ramach pakietu socjalnego.

 


 

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres:

administracja@ekwos.com.pl

Uprzejmie informujemy, iż kontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Prosimy o dopisanie klauzuli:
„Zgadzam się na wykorzystanie przez firmę EKWOS Piotr Parasiewicz z siedzibą w Grębiszewie, ul. Rozwojowa 79, danych osobowych zgodnie z obowiązującą Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.2002 r. Nr 101 poz. 926) aż do momentu pisemnego wycofania zgody. Potwierdzam, że zostałem poinformowany o prawach do zmiany, dostępu i ochrony tych danych”.

Karta Dużej Rodziny
EKWOS to miejsce przyjazne rodzinom.
Honorujemy Kartę Dużej Rodziny.
Zobacz Ekwos w serwisie mojekonferencje.pl